Forside 
 
OK-mærket er din sikkerhed for kvalitet. "Kig efter OK-mærket, når du vælger fagforening". Sådan lyder budskabet til alle lønmodtagere i Danmark. OK-mærket er et kvalitetsstempel på de fagforeninger, som har dybt kendskab til medlemmernes fag og branche, og som forhandler overenskomster med arbejdsgiverne. Det gør fagforeningerne, som er samlet i de to store hovedorganisationer LO og FTF, og det skaber rammerne for gode arbejdsliv.
 
Log ind på medlemssiderne og download/læs CO10's konfliktvejledning!
 

 
Formand Merete Brautsch Sand

"Kære medlem

Jeg ville ønske, at jeg kunne skrive om, hvor godt det går med overenskomstforhandlingerne, og at vi var ved at komme frem til et godt resultat, bygget på de centrale forlig. Sådan ser virkeligheden imidlertid ikke ud. Desværre.

Som bekendt er forhandlingerne brudt sammen på både det kommunale, regionale og statslige område, hvilket betyder, at en storkonflikt truer. Fredag den 2. marts blev der udsendt strejkevarsel vedrørende de statsansatte. Men allerede torsdag den 1. marts kontaktede jeg de af vores medlemmer, der ville blive berørt af en eventuel strejke...."  Læs videre på medlemssiderne i medlemsbrevet for marts måned.

Pensionsordningen i PFA bliver forbedret

Vi har netop forhandlet en ny 8-årig aftale med PFA Pension, hvor vi især har haft fokus på at forbedre forsikringsdækningerne og reducere omkostningerne til forsikringer og administration af din ordning.
Læs hele artiklen på medlemssiderne/Mit PFA 

DKS 466: Se vi går op til Jerusalem

 Nu varer det ikke længe før vi er i påsketiden. I den anledning har Jan Thor Callesen lavet et 3-stemmigt forspil og akkompagnement af salme 466: Se vi går op til Jerusalem. Du finder det på: 
Dansk Kirkemusiker Tidende 
i Nodearkivet under Salmer og Sange.


Medlemsfordele
Log ind på medlemssiderne og se dine medlemsfordele, det kan godt betale sig! Brug menuen til venste, vælg Om foreningen/Medlemsfordele.

 Medlemssiderne
Hvis du ikke kan se medlemssiderne er det fordi du ikke er logget ind. Mangler du password og medlemsnummer, kontakt venligst:
MLA@kirkemusiker.dk / 24 40 13 19.Nordisk Kirkesangsfest 9. - 13. maj 2018 i Odense

NKSF er et korstævne for blandede kor (det er dog også muligt at deltage som enkeltperson). Korsangerne kan vælge mellem 3 korworkshops af forskellig sværhedsgrad. Disse ledes af dygtige korinstruktører fra Island, Færøerne og Sverige. Der afsluttes med koncert i Odense Musikhus og medvirken ved højmessen i Odense Domkirke søndag d. 13. maj 2018. Kristi Himmelfartsdag medvirker korsangerne desuden i ca. 15 kirker fordelt ud på hele Fyn.

Se mere om hvordan man kan tilmelde sig arrangementet på http://nksf2018.dk/
Tilmeldingen er åben for danske sangere indtil 1. marts 2018.
  


Dagpengereformen trådte i kraft den 1. juli, og de nye regler er nu gældende. Du kan læse mere om reglerne her: Dagpengereform  


 AMU-Fyn tager på turné. Du har nu mulighed for at blive klogere på:

Kirkefunktionærens møde med mennesker i sorg/krise

Se i nedenstående kursusoversigt, hvilken kirke de kommer til i nærheden af dig: Kursusoversigt AMU-Fyn 


    Nyansat i folkekirken?  

Se listen over Folkekirkens nye introkurser 2018 her
http://www.folkekirkenspersonale.dk/uddannelse/kirkeuddannelse/for-medarbejdere/kurser-og-uddannelser/introkursus-for-nyansatte-i-folkekirken/.


Folkekirkens uddannelses-ambassadører hjælper dig med efteruddannelse

Folkekirkens uddannelses-ambassadører, læs mere her:
Folkekirkens Uddannelsesambassadører 

Nu kan du også blive uddannelsesambassadør! 

Læs mere her: Bliv uddannelsesambassadør 


Kredsene 

Vil du i kontakt med en af foreningens kredse, finder du den i menuen til venstre.


Bemærk!

Hvis du søger en stilling som kirkemusiker i Rebild - særlig Lyngby og Terndrup sogne - Aalborg Nordre, Aalborg Vestre, Morsø og Jammerbugt provstier, er det en god ide at kontakte sekretariatet, inden du søger.

Det samme gælder for Egå sogn, Benløse Sogn, Rørvig Menighedsråd, Glim-Rorup Menighedsråd, Nordrupøster-Farendløse Sognes Menighedsråd, Ølstykke Menighedsråd, Sjørring-Thorsted Menighedsråd og ikke mindst St. Magleby Sogn (Dragør) og Kregme Sogn.


 Lokal lønforhandling - klik her.


Dansk Kirkemusiker Tidende finder du på www.dkmt.dk.