Forside > Om foreningen > Medlemsfordele

Medlemsfordele

DKF's medlemmer har adgang til webmagasinet Dansk Kirkemusiker Tidende, som er foreningens medlemsblad. Medlemsbladet udkommer kun i elektronisk form på www.dkmt.dk.

DKF’s faglige konsulenter yder medlemmerne rådgivning vedrørende løn– og ansættelsesforhold. Faglige spørgsmål skal rettes til sekretariatet.

Som medlem kan man optages på foreningens vikarliste på internettet. Du kan tilmelde dig på medlemsiderne.

Kredsene afholder kurser og arrangementer af forskellig art. Her har man ud over det faglige udbytte også mulighed for at træffe sine kolleger. Medlemmer betaler reduceret pris.

Som medlem kan man benytte sig af de kollektive CO10-fordele.

Fx medlemskab af Forbrugsforeningen, hvor man kan opnå rabatter i mange forretninger, på telefonregningen og rejser.Med Forbrugsforeningens betalingskort er du klædt godt på, når du skal handle. Vi dækker stort set alle brancher lige fra dagligvarer, TV, rejser, oplevelser og personlig pleje til mobiltelefoni, tøj, sko, computere, benzin, briller og værktøj.
Et betalingskort fra Forbrugsforeningen giver dig adgang til flere tusind forskellige indkøbssteder i hele Danmark, så der er rig mulighed for at gå på opdagelse - ikke mindst blandt det store udbud af spændende internet butikker, hvor du kan handle præcis, når det passer dig.

Så sparer du penge og optjener bonus - hver dag året rundt!
Er I flere voksne i husstanden, kan I få et betalingskort hver og optjene bonus på hele familiens indkøb.

Du kan nemt og hurtigt melde dig ind i Forbrugsforeningen via dit NemID. Udfyld indmeldelses-formularen på fbf.nu. Efter ca. 10 dage modtager du dit betalingskort og pinkode - og er klar til at gå på bonusjagt. Du betaler kun kr. 132,- om året for at være medlem - eller kr. 11,- om måneden, til gengæld er der kr. 0,- i renter og gebyrer ved normal brug af Forbrugsforeningskortet.
Nye medlemmer får det det første års medlemsskab helt gratis.

Se hvor meget du kan spare her: Bonusberegner
Tilmeld dig på deres webside:
www.forbrugsforeningen.dk,


CO10Bank, der samarbejder med Lån & Spar Bank for at give vores medlemmer fordele ved bankforretninger og rejseforsikring.

Se mere på CO10Banks webside her.

Hvorfor sidde med et dyrt billån?
Tænk, hvis du kunne gøre det billigere?! Som medlem af CO10 kan du flytte dit eksisterende billån over til Lån & Spar. Her får du nemlig billån på ekstra gode betingelser. Blandt andet en lav variabel rente på 2,95 % p.a. Beregn selv eller søg nu på lsb.dk/co10

Har du allerede et dyrt billån?
Så flyt lånet over til os - helt gratis. Der er helt givet penge at spare. For som medlem af CO10 kan du låne på ekstra gode betingelser. Beregn selv eller søg nu på lsb.dk/co10

Flyt til et billigere billån
Vil du have et billån på ekstra gode betingelser? Så skift til Lån & Spar. Som medlem af CO10, får du billån på ekstra gode betingelser. Det er helt gratis at flytte dit billån, hvis der er taget pant i en anden bank. Beregn selv eller søg nu på lsb.dk/co10

Flyt dit eksisterende billån allerede i dag
Som medlem af CO10får du billån på ekstra gode betingelser. Her er ingen skjulte gebyrer eller ekstraordinære omkostninger. Du betaler for oprettelsen og får en lav variabel rente på 2,95 % p.a. Beregn selv eller søg nu på lsb.dk/co10


Har du pension i CO10 Pension under PFA kan du se mere på medlemssiderne. Du skal være logget ind for at se siden.

Medlemmer opnår 10 % rabat ved køb af noder hos Partitur.
Se mere på Partiturs webside.

Dansk Kirkemusiker Forening
Home