Forside > Kredsene > Fyns > Kurser

Kurser


Til organister og kirkesangere på Fyn

Bestyrelsen i Dansk Kirkemusiker Forening, Fyns kreds, vil gerne arrangere noget for jer her i 2019. Vi har planer om at invitere til et foredrag om babysalmesang, dersom vi kan samle et hold. Herom senere.

Vi vil bede jer komme med forslag til, hvad I kan tænke jer at være med til. Det kan være et foredrag, en tur ud i det blå og forslag til, hvad vi kan se, modtages meget gerne. Vi har fået tilbudt et musikhistorisk foredrag fra Platon til nu. Er det noget, der har interesse?

Det er selvfølgelig også en mulighed med hhv. orgel/sangundervisning, hvis vi kan samle et hold til efteråret. Det har det knebet med indtil nu. Sig til, hvis I har lyst til det!  Vi kan meddele, at Løgumkloster Kirkemusikskole afholder en uges undervisning fra 30. juni til 6. juli. Det plejer at være velbesøgt og meget lærerigt, og kan varmt anbefales. Gå ind på deres hjemmeside for at læse nærmere. Prisen, som menighedsrådet oftest gerne betaler, er 5400,00 for et enkeltværelse, og 5100,00 for et dobbeltværelse.

Bestyrelsen vil glæde sig til at modtage dine forslag (send dem til mail: schledermannba@gmail.com), og håber desuden at mange har lyst til at deltage i det vi ender med at arrangere.

Venligst Birgit Schledermann, formand for Fyns-kredsen


Kursusdag i Tornbjerg Kirke, Skærmhatten 1, 5220 Odense

Fredag d. 4. maj 2018 kl. 13.00 - 17.00
Lær at optræde under pres

Ved sanger og coach Ulla Munch

              Ulla Munch              

Alle musikere kan opleve nervøsitet og uro. Får man ikke styr på nervøsiteten, så den opleves som en god energi, kan nervøsiteten med tiden blive en stor belastning, som forhindrer dig i at spille/synge frit. At arbejde med mentaltræning er således en vigtig del af en musikers hverdag.

Et kursus, der giver redskaber til at styrke din præstation, give ro og overblik, når du er under pres, så du trods nervøsitet kan få ro til at vise, hvad du kan!

Kursusdagen er for nuværende og tidligere studerende på kirkemusikskolen samt medlemmer af DKF Fyn. Andre interesserede er velkomne til at henvende sig om plads på kurset.

Der vil undervejs blive serveret kaffe/te og brød.

Ansatte ved en kirke har mulighed for at søge tilskud til kurset ved deres menighedsråd.

Deltagerpris: kr. 250,00

Tilmelding senest 15. april til Løgumkloster Kirkemusikskole via skolens hjemmeside: www.kirkemusikskole.dk/loegumkloster

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til kirkemusikskolen: LKMS@km.dk  eller tlf. 74 74 40 70 


Kollegatræf i Vor Frue Kirke, Svendborg
Mandag den 28. maj kl. 19.00-21.00

Dansk Kirkemusiker Forening, Fyns kreds, inviterer til kollegatræf. Vi skal synge fra salmebogen De 100 salmer og ellers have et par hyggelige timer sammen.

At være kirkemusiker kan være ensomt, så kom og hils på dine kolleger og støt op om de arrangementer, der er.

Af hensyn til serveringen må I gerne tilmelde jer i god tid og senest den 22. maj på mail: schledermannba@gmail.com.

Arrangementet er gratis, sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. maj!


Kollegatræf for organister og kirkesangere den 27. marts i Tornbjerg kirke, Odense

Den 27. marts havde vi et kollegatræf i Tornbjerg kirke. Der var et pænt fremmøde, og vi koncentrerede os om at lære nogle af salmebogstillæggets 100 salmer. Vi havde et par hyggelige og lærerige timer sammen.

Husk at melde jer til vores landsmøde den 9. september i Aalborg. Programmet er udsendt til jer alle, og det ser ud til, at vi får en meget interessant dag sammen.

Bestyrelsen


Efterårskursus for organister og kirkesangere 

I samarbejde med Løgumkloster Kirkemusikskole arrangerer Fyns kreds et kursus for organister og kirkesangere lørdag den 30. september i Tornbjerg Kirke, Odense.
To af kirkemusikskolens dygtige lærere, Rasmus Tofte Hansen og Lars Frederiksen, vil undervise os.
Det nærmere program følger senere, men sæt allerede nu et kryds i kalenderen ved den 30. september.
Kursuspris: 350 kr. for medlemmer og 450 kr. for ikke-medlemmer. Beløbet kan søges hos menighedsrådet.Dansk Kirkemusiker Forening
Home