Forside > Kurser > Kirkemusikskolernes kurser

Kirkemusikskolernes kurser


 Kirkemusik-kursus i Løgumkloster i uge 26

Nu er der endnu en gang muligt at komme på en uges kursus i Løgumkloster. Kurset byder på undervisning i sang og orgelspil, korsang samt foredrag og workshops om salmer og kirkemusik. I programmet indgår en kirkekoncert og en eftermiddagsekskursion. Der er gode muligheder for øvning på skolen samt muligheder for at optræde sammen med andre.

 Læs mere og meld dig til her


Sommerskole 2022 i Vestervig

Dato:27. juni - 29. juni 2022
Ved:Margrethe Smedegaard og Pia Fog
Ansøgningsfrist:1. maj 2022

Deltagere:Kurset henvender sig især til kirkesangere, organister, korledere, organister og kirkekorsangere

Kort beskrivelse:Sommerskole 2022 d. 27. - 29. juni i Vestervig er for alle med interesse for kirkemusik, som ønsker at træne både krop og instrument (orgel og sangstemme) intensivt over tre dage i sommerferien.

Kursusbeskrivelse:
Sommerskolen giver både organister, kirkesangere og korledere mulighed for fordybelse i deres fag inden for kirkemusikken samtidigt med, at deltagerne indgår i mindre grupper og i socialt samvær i både de smukke bygninger på Vestervig Kirkemusikskole, i kirkerne i Vestervig og Hurup og på udflugter i det naturskønne Thy. Undervisere: Akkompagnatør: Jacob Lidåkra, Sanglærere: Pia Fog og Margrethe Smedegaard, Orgellærere: Asger Troelsen og Anders Gaden Program: Programmet strækker sig over tre dage i juni måned og inkluderer både morgensang, sang- og orgelundervisning, mindset-træning, udflugter, foredrag og koncerter.

Læs det detaljerede program på hjemmesiden - på samme side, hvor du tilmelder dig. 


Se efter nyheder på kirkemusikskolernes hjemmeside:

http://www.kirkemusikskole.dk/


 


 

 

Dansk Kirkemusiker Forening
Home