Forside > Login error > Psykisk arbejdsmiljø

Psykisk arbejdsmiljø


Arbejdsmiljørådet lancerer to nye hjemmesider:

amr.dk

arbejdsmiljøprisen.dk

De nye sites har først og fremmest fået en helt nyt og mere moderne visuelt udtryk. Og så er der rykket en smule om på indholdet, så det forhåbentligt bliver enklere og mere overskueligt at finde information.  

Arbejdsmiljørådet og styregruppen bag anbefalingerne om psykisk arbejdsmiljø har også en hjemmeside, hvor materialer om psysisk arbejdsmiljø er samlet. Herfra er der også link til mere viden, inspiration og gode råd. 

arbejdstilsynet.dk


Rapport om mobning i Folkekirken

Kirkeministeriet har lavet en rapport om hvorfor hele 25% af præsterne i Folkekirken føler sig mobbet. Afsættet for undersøgelsen var at finde årsager til mobning blandt præster. Da præsters arbejde imidlertid foregår i samspil med mange forskellige faggrupper og kirkelige aktører, har det været nødvendigt at udvide fokus til et bredere dækkende perspektiv på arbejdspladskulturen i hele folkekirken. Et perspektiv som derfor også omfatter andre ansatte i folkekirken end præster. Derfor kan du nu som kirkemusiker tage del i rapporten: Arbejdspladkultur i Folkekirken

 


 

Folkekirkens Arbejdsmiljøråd

Folkekirkens Arbejdsmiljøråd har sammen med Kirkeministeriet etableret en brancherettet arbejdsmiljørådgivning for de folkekirkelige arbejdspladser. Arbejdsmiljørådgivningen hedder Folkekirkens Arbejdsmiljørådgivning, forkortet FAR. Rådgivningen henvender sig både til arbejdsgivere, ledere og medarbejdere inden for hele folkekirken. Gå til hjemmesiden her: Kirketrivsel.dk


Arbejdstilsynet kan fremover tale frit med de ansatte

Regeringen vil give Arbejdstilsynet mulighed for frit at tale med ansatte ved tilsyn med det psykiske arbejdsmiljø, uden at chefen overvåger samtalen. Det er godt, mener FTF, der samtidig kritiserer, at regeringen vil fortsætte nedskæringer på Arbejdstilsynet i sit finanslovsudspil. 


 

Dansk Kirkemusiker Forening
Home