Forside > Om foreningen > Medlemsfordele

Medlemsfordele

DKF's medlemmer har adgang til webmagasinet Dansk Kirkemusiker Tidende, som er foreningens medlemsblad. Medlemsbladet udkommer kun i elektronisk form på www.dkmt.dk.

DKF’s faglige konsulenter yder medlemmerne rådgivning vedrørende løn– og ansættelsesforhold. Faglige spørgsmål skal rettes til sekretariatet.

Som medlem kan man optages på foreningens vikarliste på internettet. Du kan tilmelde dig på medlemsiderne.

Kredsene afholder kurser og arrangementer af forskellig art. Her har man ud over det faglige udbytte også mulighed for at træffe sine kolleger. Medlemmer betaler reduceret pris.

Som medlem kan man benytte sig af de kollektive CO10-fordele.Som medlem af FBF får du:

Bonuskort til 4.500 butikker, restauranter og webshops
Bonus på ALT - også det på tilbud
Intet minimumskøb - bonus fra første krone
0,- kr. i kontingent det første år - herefter koster det 132,- kr. om året

Hver måned opgøres dine køb og beløbet, du har købt for, trækkes automatisk via Betalingsservice på din bankkonto. Dette betyder at du får en kredit på mellem 10 og 50 dage - og ved normalt brug er der ingen renter og gebyrer. Du kan selv løbende følge med i transaktionerne på Mit FBF og i vores app.

Kortet er født med et kreditmaksimum på 10.000,- kr. og efter et år kan du søge om forhøjelse til 40.000,- kr. Hvis du ikke bryder dig om at købe på kredit, kan du altid selv overføre penge til din medlemskonto, så pengene står på kontoen, når du handler.

Hvert år i december sætter vi din samlede bonus i kroner og ører ind på din konto i Forbrugsforeningen. Så jo mere bonus du har optjent jo mere er der mere at handle for op til jul.

Du kan nemt og hurtigt melde dig ind i Forbrugsforeningen via dit NemID. Efter ca. 10 dage modtager du dit betalingskort og pinkode - og er klar til at gå på bonusjagt. Du betaler kun kr. 132,- om året for at være medlem - eller kr. 11,- om måneden, til gengæld er der kr. 0,- i renter og gebyrer ved normal brug af Forbrugsforeningskortet.

Tilmeld dig på FBF's webside: www.forbrugsforeningen.dk,


 Lån og Spar

Kender du dine fordele hos Lån & Spar?

Dansk Kirkemusiker Forening er medejer af Lån & Spar, og vi har arbejdet sammen gennem mange år. Derfor kan du som medlem få ekstra gode vilkår i banken. Blandt andet høj rente på lønkontoen. Vi synes nemlig også, der skal være kontante fordele ved fællesskaber.

Lån & Spars rådgivere kender medlemmer af DKF godt

Du får en personlig rådgiver, som giver et samlet overblik over dine muligheder. Så kan I sammen finde de løsninger, der passer bedst til din private økonomi. Og det er helt op til dig, om I tager snakken over en kop kaffe i banken, over telefonen eller via nettet. Den gode behandling er den samme.

Det er let at skifte bank

Det er let at skifte til Lån & Spar, hvis du ikke allerede er kunde. Book et møde - det behøver ikke tage mere end én time. De ordner alt det praktiske for dig. Også kontakt og koordinering med din nuværende bank. Book et møde og hør mere om dine fordele i en ordentlig og bundsolid bank.

Medlemsfordele hos Lån & Spar

Fælleskaber betaler sig. Derfor kan du som medlem af Dansk Kirkemusiker Forening få en række fordele og særligt gode vilkår:  

Sådan får du 3 % i rente på din lønkonto:

- Du er medlem af Dansk Kirkemusiker Forening.
- Du samler hele din privatøkonomi hos Lån & Spar (LSBprivat®Løn er en del af en samlet pakke af produkter og services, som din økonomi kreditvurderes ud fra)
- Du behøver ikke flytte dine realkreditlån. Men evt. ændringer og nye realkreditlån, skal gå gennem Lån & Spar og Totalkredit

Der er 3 % i rente på de første 50.000 kr. på lønkontoen. 0 % på resten. Rentesatserne er variable og gælder pr. 9. maj 2019. Kontakt os www.lsb.dk  og hør mere om 3 % på lønkontoen og de øvrige fordele hos Lån & Spar.

Sådan får du et af Danmarks billigste billån

Kontakt Lån & Spar og lad dem regne på, hvilke ekstra gode betingelser de kan give dig, fordi du er medlem af Dansk Kirkemusiker Forening. Lån til hele bilen eller til den del, du mangler, hvis du allerede har udbetalingen. Du kan vælge mellem fast eller variabel rente.

Hænger du på et dyrt billån, så lad Lån & Spar regne på, hvor meget du kan spare om måneden ved at flytte lånet.

Læs mere og meld dig eventuelt til på Lån og Spar's hjemmeside 


Har du pension i CO10 Pension under PFA kan du se mere på medlemssiderne. Du skal være logget ind for at se siden.

Medlemmer opnår 10 % rabat ved køb af noder hos Partitur.
Se mere på Partiturs webside.

Dansk Kirkemusiker Forening
Home