out-dansk-kirkesmusiker-forening-logo

A-kasse

Dansk Kirkemusiker Forening anbefaler FTFa

En a-kasse er vigtig, hvis du mister dit arbejde, fordi dit medlemskab giver dit ret til dagpenge. FTFa og Dansk Kirkemusiker Forening har et tæt samarbejde. Det giver os til sammen et stærkt kendskab til en vores branche, vores fag og de tendenser der rører sig på vores arbejdsmarked.

Ud over at a-kassen sikrer dig økonomisk, hvis du mister dit job, formidler FTFa job til dig. FTFa tilbyder også karrierecoaching og sparring på dit cv og ansøgning, når du er medlem. Også når du er i job

5 gode grunde til at være medlem 

1. Du kan få karriererådgivning, selvom du er i arbejde. Du kan altså bruge dit medlemskab af a-kassen til at få rådgivning i hele dit arbejdsliv. Læs mere her

2. Du kan bruge din a-kasse til at få gratis sparring på dit cv og din ansøgning indenfor 24 timer. Se hvordan her

3. Du kan få tips til jobsamtalen. Læs mere om hvordan du forbereder dig godt her

4. Du kan bruge FTFa allerede i din opsigelsesperiode. Læs mere om hvad FTFa kan hjælpe dig med 

5. FTFa samarbejder med virksomhederne inden for den branche du arbejder i. Det gør, at vi skaber direkte kontakt mellem relevante arbejdsgivere og jobsøgere. Læs mere om rekruttering og virksomhedssamarbejde med a-kassen her

Gratis a-kasse hvis du er studerende og under 30 år

Hvis du melder dig ind i FTFa under din uddannelse, er det gratis at være medlem af FTFa. Du skal dog senest melde dig ind ét år inden, du bliver færdig.

Når du er medlem, får du masser af fordele, du kan bruge til at få mere ud af dit studie og nå dine karrieremål. Du bliver bl.a. glad for at på opdagelse i FTFas kæmpe studielivsunivers, hvor du finder bunker af guides, vejledninger og tips og tricks til studiet, som gør dit studieliv mere effektivt, nemmere og sjovere.

Når du er medlem af FTFa, kan du gratis booke FTFa’s coaches til et besøg på din uddannelse. Så kommer a-kassen ud og holder oplæg om fx studieteknik eller personlig performance. Du kan som studerende også bruge a-kassens tilbud, som fx sparring på ansøgninger og cv, møder og arrangementerrådgivning om a-kasseregler og meget andet.

Det bedste af det hele er, at du efter din uddannelse kan få dagpenge – også når du har været gratis medlem af a kassen!Læs mere om dine muligheder hos a-kassen, som studerende.

Kan din økonomi klare at gå ned i løn?

For de fleste er det en stor økonomisk udfordring at miste sit job. Det kan ændre dit og din families liv. Som lønmodtager kan du med FTFa Lønsikring sikre din privatøkonomi, hvis du skulle miste dit job i en periode. Hvordan vil du sikre din privatøkonomi?

5 gode grunde til at vælge FTFa Lønsikring

1. Økonomisk sikkerhed: Du får større økonomisk sikkerhed, hvis du mister dit job.

2. Dækning i op til 36 måneder: Du kan få udbetalt lønsikringen i helt op til 36 måneder.

3. Op til 40.000 kr. mere: Du kan få helt op til 40.000 kr. om måneden – oven i dine dagpenge.

4. Dækning på op til 90% af din løn: Med lønsikring og dagpenge kan du få dækning helt op til 90% af din løn.

5. Dækning til du fylder 65 år: Du kan være lønsikret og få dækning, helt til du fylder 65 år.

Spørgsmål og Svar

Hvad kræver det for at få ret til dagpenge, og hvor meget kan du få? Og hvordan udfylder du dagpengekortet og hvad hvis du bliver syg? FTFa har samlet en guldgrube af spørgsmål og svar, som hjælper dig med svar på de spørgsmål, du måske brænder inde med.

Få alt om ledighed og a-kasse at vide under Find Svar på FTFas side