out-dansk-kirkesmusiker-forening-logo

A-kasse

Dansk Kirkemusiker Forening anbefaler FTFa

En a-kasse er vigtig, hvis du mister dit arbejde, fordi dit medlemskab giver dit ret til dagpenge. FTFa og Dansk Kirkemusiker Forening har et tæt samarbejde. Det giver os til sammen et stærkt kendskab til en vores branche, vores fag og de tendenser der rører sig på vores arbejdsmarked.

FTFa er klar til at vejlede dig, hvis du har spørgsmål. Uanset om det handler om medlemsfordele, dagpenge eller karriereudvikling, er deres team af eksperter klar til at give dig personlig vejledning og hjælpe dig godt videre. Har du spørgsmål, er de klar ved telefonerne: Tlf. 70 13 13 12

Mandag, tirsdag, onsdag og fredag kl. 10-16, torsdag kl. 10-18
Deres kontorer er åbne for fysisk fremmøde efter aftale. Kontakt FTFa

Andre gode grunde til at være medlem 

1. Du kan få karriererådgivning, selvom du er i arbejde. Du kan altså bruge dit medlemskab af a-kassen til at få rådgivning i hele dit arbejdsliv. Hjælp til karriereskift – Få gode råd til at finde nyt job – FTFa

2. Med Jobmakker fra FTFa får du en personlig og innovativ tilgang til jobsøgning. Den kan både lave et udkast til en ansøgning, give dig feedback på en ansøgning, du har liggende i forvejen og tilbyde skræddersyet jobmatching baseret på dine kompetencer. Denne AI-løsning er hurtig, tilgængelig og har allerede hjulpet mere end 150.000 jobsøgende. Jobmakker

3. Forøg din økonomiske sikkerhed med FTFa´s Lønsikring. I tilfælde af at du bliver ledig, sikrer denne ordning op til 90 % af din tidligere indkomst. Med fleksible dækningsniveauer og nem tilmelding, giver lønsikringen dig tryghed og stabilitet, mens du søger efter nyt arbejde. Med lønsikringen får du en økonomisk forsikring, der gør, at din indkomst kan komme til at ligne den, du havde, da du var i arbejde. Lønsikring

Hvad koster det at være medlem af FTFa?

Fuldtid uden efterløn: 488kr./md.
Deltid uden efterløn: 360kr./md.
Studerende over 30 år (fuldtid): 381kr./md.
Fuldtid med efterløn: 1.036kr./md.
Deltid med efterløn: 725kr./md.
Fuldtid på efterløn: 483kr./md.
Deltid på efterløn: 357kr./md.

Dagpengesatser FTFa:

Fuldtid: 20.359 kr./md.
Deltid: 13.573 kr./md.
Nyuddannet fuldtid: 14.557 kr./md.
Nyuddannet deltid: 9.705 kr./md.

Gratis a-kasse hvis du er studerende og under 30 år

Hvis du melder dig ind i FTFa under din uddannelse, er det gratis at være medlem af FTFa. Du skal dog senest melde dig ind ét år inden, du bliver færdig.

Når du er medlem, får du masser af fordele, du kan bruge til at få mere ud af dit studie og nå dine karrieremål. Du bliver bl.a. glad for at på opdagelse i FTFas kæmpe studielivsunivers, hvor du finder bunker af guides, vejledninger og tips og tricks til studiet, som gør dit studieliv mere effektivt, nemmere og sjovere.

Når du er medlem af FTFa, kan du gratis booke FTFa’s coaches til et besøg på din uddannelse. Så kommer a-kassen ud og holder oplæg om fx studieteknik eller personlig performance. Du kan som studerende også bruge a-kassens tilbud, som fx sparring på ansøgninger og cv, møder og arrangementer, rådgivning om a-kasseregler og meget andet.

Det bedste af det hele er, at du efter din uddannelse kan få dagpenge – også når du har været gratis medlem af a kassen! Læs mere om dine muligheder hos a-kassen, som studerende.

Spørgsmål og Svar

Hvad kræver det for at få ret til dagpenge, og hvor meget kan du få? Og hvordan udfylder du dagpengekortet og hvad hvis du bliver syg? FTFa har samlet en guldgrube af spørgsmål og svar, som hjælper dig med svar på de spørgsmål, du måske brænder inde med.

Få alt om ledighed og a-kasse at vide under Find Svar på FTFas side