out-dansk-kirkesmusiker-forening-logo

Bestyrelsen

Værdigrundlag

Hos Dansk Kirkemusiker Forening stræber vi efter at alle vores medlemmer skal have de bedst mulige løn- og ansættelsesforhold. 

Fordi et trygt arbejdsliv giver trygge medarbejdere, der kan bidrage kreativt og musisk til at gøre det de er bedst til – nemlig at skabe kirke ude i de mange danske sogne. Vores brede medlemsskare har i Dansk Kirkemusiker Forening mulighed for arbejdsmæssig og juridisk sparring, hvis behovet skulle opstå. 

Mange medlemmer er desuden deltidsansatte og vi har særligt fokus på og erfaring med de udfordringer der følger hermed. Derfor arbejder vi også målrettet for, at alle kirkemusikere skal være omfattet af overenskomsten, også de, der er ansat under 8 timer pr uge. I sidste ende mener vi, det vil være en fordel for kirkerne såvel som for medarbejderne.

Bestyrelsens medlemmer

Formand Dansk Kirkemusiker Forening

David Danholt - formand

David Danholt er ansat i Lillerød Kirke, hvor han har været i 4 år – og har været ansat i Folkekirken i 32 år. David er uddannet på Opera-Akademiet ved Det Kongelige Teater og i solistklassen ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Desuden har han private sangstudier hos Leif Lauritsen, André Orlowitz, Tonny Landy og Klavs Lewinsky. Yderligere ansættelser: solistisk virksomhed internationalt, opera såvel som koncert.

1. næstformand Dansk Kirkemusiker Forening

Birthe Christiansen - 1. næstformand og tillidsrepræsentant

Birthe Christiansen har været ansat ved Dronninglund Kirke siden 1977, først som medarbejder på kirkegården, kirken og på kirkegårdskontoret og fra 1998 ansat som kirkesanger samme sted indtil sept. 2019, hvor hun sagde sin stilling op på grund af halsproblemer. Nu går det bedre med stemmen og Birthe har siden vikarieret, senest et halvt års barselsvikariat i Agersted Kirke. Birthe har været medlem af foreningen siden 1998. Hun sad i bestyrelsen for Aalborg kredsen, hvor hun var formand fra 2012 indtil kredsene blev nedlagt, og er stadig tillidsrepræsentant i det nordjyske. Hun har fra 1979 sunget i flere kor og taget forskellige kurser på Vestervig Kirkemusikskole. Her er hun også medlem af skolens bestyrelse, udpeget af DKF.

2. næstformand i Dansk Kirkemusiker Forenings bestyrelse

René Chetronoch - 2. næstformand

René Lund Chetronoch har været ansat som kirkesanger i Sydlangeland pastorat siden 2007. René har virket som sanger ved den danske folkekirke siden 1990 først ved Sct. Nicolai Kirke i Svendborg, sidenhen ved Vor Frue Kirke i Odense og senest på Langeland.
René er uddannet cand. scient i biologi med filosofi som sidefag, og er ansat som lektor ved Svendborg Tekniske Gymnasium.

Bestyrelsesmedlem Dansk Kirkemusiker Forening

Anne Due Nørgård - menigt medlem

Anne Due Nørgård er fastansat hverdagssanger i Greve sogn, og desuden tilknyttet flere kirker I Københavnsområdet som vikar. Hun startede som 10- årig med at synge i Fredensborg Slotskirkes Pigekor, hvor der blev sunget hver søndag/helligdage til gudstjenesterne. Anne fik sin første “voksensangerstilling” som 18-årig i Søllerød kirke og har på den måde i alt 30 års erfaring med kirkesang i Folkekirken.
Anne er uddannet klassisk sanger/operasanger fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og arbejder udover kirkesangerjobbet som freelance koncert- og operasanger.

Medlem af Dansk Kirkemusiker Forenings bestyrelse

Kirsten Beck - menigt medlem og tillidsrepræsentant

Kirsten Beck er ansat som organist i Obbekær og Kalvslund kirker i Ribe Stift siden 1999. I starten i daværende pastorat Hjortlund, Kalvslund og Obbekær på deltid, så at Kirsten også kunne passe sit job som gymnasielærer. Senere på fuld tid, og ved en omstrukturering i 2012 endte stillingen som nu.

Kirsten har bestået Modul I og II på Kirkemusikskolen i Løgumkloster og er i øvrigt travlt beskæftiget, bl.a. som bestyrelsesmedlem i Ribe Musikforening, Ribe Venskabsbyforening og som medlem af Ribe Kammerkor.

Bestyrelsesmedlem Dansk Kirkemusiker Forening

Lara Bisserier - menigt medlem

Lara Bisserier er ansat som kirkesanger i Bogense Kirke hvor hun har været over 6 år. Lara er konservatorieuddannet operasanger og driver sammen med sin mand Skærven i Nyborg, med festlokaler og ferielejligheder.

Medlem af Dansk Kirkemusiker Forenings bestyrelse

Nikolaj Zethner - menigt medlem

Nikolaj Zethner har været ansat som sanger Harridslev/Støvring/Albæk kirker nord for Randers i knap 20 år – og har været sanger i Folkekirken mere end 35 år. Nikolaj er oprindeligt klassisk uddannet sanger fra Det kgl. Danske Musikkonservatorium i København. Desuden er han studievejleder på kortere og mellemlange videregående uddannelser ved Erhvervsakademi Dania i Østjylland.

  1. suppleant: Maria Søgaard Nielsen, 2, suppleant: Maria Lydia Østergaard

Referater