out-dansk-kirkesmusiker-forening-logo

Årsmøde/Landsmøde

Et årligt højdepunkt

Ældre medlemmer i vores forening kan fortælle om tidligere tiders Årsmøde/Landsmøde som et årligt højdepunkt. Man så frem til et tredages arrangement, med workshops og foredrag. Der var et stort fremmøde, og man glædede sig til at møde kolleger man kendte fra tidligere årsmøder/landsmøder. Det hele sluttede med en galamiddag, ja, det er dejligt at forestille sig for os der ikke havde fornøjelsen at være med. 

Siden har tiderne ændret sig. Der er færre medlemmer i foreningen, og fremmødet til det årlige træf er gået ned. 
Bestyrelsen vil gerne forny Årsmødet, så det atter kan være relevant for medlemmerne, og lokke deltagere til. Hvis du har idéer til Årsmødet/Landsmødet er du varmt velkommen at kontakte bestyrelsen.

Årsmøde/Landsmøde 2024

Foreningen inviterer hermed til generalforsamling samt efterfølgende middag:

MANDAG D. 6. MAJ 2024 KL. 14-20

Arrangementet finder sted på Restaurant Skærven, Hjejlevej 101, 5800 Nyborg

Vi starter med kaffe & kage og snak, herefter generalforsamling og slutter af med en forhåbentlig hyggelig middag. Dagsorden til generalforsamling er udsendt 6. marts 2024, endelig dagsorden udsendes mandag den 22. april 2024.

Af hensyn til middagen skal vi bede om tilmelding senest mandag d. 22. april 2024 til Maria Lantz på mla@kirkemusiker.dk eller mobil: 24 40 13 19.
Husk at skrive om du har specielle mad-hensyn, f.eks. vegetar el. glutenfri.

Årsmøde i Roskilde 2021

Årsmøde/Landsmøde 2021

Årsmødet blev holdt i Kannikegården i Roskilde lørdag den 6. november og var arrangeret af daværende Kreds Øst.
Udover orientering fra formanden var der kursus om børnesalmer ved kirkemusiker Berit Hougaard Pedersen og sognepræst Hans Boas, begge repræsentanter for en arbejdsgruppe “Forum for børnesalmer”. Der blev fortalt om arbejdsgruppens grundige sondering, som kan findes på “Salmer.dk” under fanebladet “børn”. Deltagerne fik sunget en lang række salmer, både med og uden fagter. De fleste var nyere tekster med tilhørende melodier. En inspirerende og givtig eftermiddag.

Årsmøde/Landsmøde 2020

Årsmødet/Landsmødet 2020 blev aflyst grundet corona.