Forside > Kurser > Andre kurser

Andre kurserNu tilbyder Aalborg Universitet Musikpsykologi som enkeltfag

Fra efteråret 2022 udbydes faget Musikpsykologi for første gang som en selvstændig enkeltfagspakke under Aalborg Universitets eftervidereuddannelser. Udbuddet henvender sig til fagpersoner, der eksempelvis har en sundhedsfaglig, pædagogisk eller musisk uddannelse, og som ønsker at opkvalificere deres viden om hvordan og hvorfor musik kan påvirke mennesker og understøtte kontakt, fællesskab og trivsel. Enkeltfagspakken indeholder desuden PBL (problembaseret læring), som er en projektarbejdsform der anvendes på Aalborg Universitet. Der undervises på Aalborg Universitetet i København tre weekender igennem efteråret kombineret med online undervisning en række onsdage aftner.

Læs mere: https://www.aau.dk/uddannelser/efteruddannelse/heltid-paa-deltid/musik-psykologi-sundhed/musikpsykologi-pbl

Har du spørgsmål til faget, kan du rette henvendelse til: Charlotte Lindvang, mail: chli@ikp.aau.dk


 Efteruddannelse for kirkemusikere

AMU Fyn Odense tilbyder en række kurser for ansatte i kirken, du kan læse mere på deres hjemmeside eller downloade en oversigt over kurserne:

AMU-Fyn


Suppleringskurser inden for arbejdsmiljø
Er du medlem af arbejdsmiljøgruppen på din arbejdsplads? Så har du hvert år krav på supplerende uddannelse. Formålet er at styrke din og organisationens viden og kompetencer på arbejdsmiljøområdet.

Landsforeningen af Menighedsråd tilbyder på vegne af Folkekirkens Arbejdsmiljøråd supplerende kurser, som sikrer, at du får ny viden om relevante arbejdsmiljøemner, som du kan bruge aktivt på din arbejdsplads.

På kirketrivsel.dk kan du læse mere om kurserne og tilmelde dig. Du kan også ringe til arbejdsmiljøkonsulent Hans Hjerrild på tlf. 87322133.

Landsforeningen af Menighedsråd kan også skræddersy et supplerende kursus til jeres arbejdsmiljøorganisation. Ring til Hans Hjerrild og hør om mulighederne.

 

Dansk Kirkemusiker Forening
Home